Nobodys Dog Sport s ry järjestää jäsenilleen neljän kerran pallopaimennuskurssin

Kurssipäivät ovat sunnuntait 4.11., 11.11., 2.12. ja lauantai 8.12., kurssi ajoittuu klo 16-19 välille.

Pallopaimennus on hauska laji, joka soveltuu kaikille koirille (ei siis pelkästään paimenille). Pallopaimennuksessa koiraa opetetaan kuljettamaan jumppapalloa ohjaajan luo, maaliin tai määrättyä reittiä pitkin. Kurssille tulevan tulee hankkia pallo itse, muita välineitä ei tarvita (pallon hinta esim Tokmannilla 11,95e). Pallon ostoon saat ohjeet kouluttajalta. Kurssin ohjaa Päivi Ekstrand.

Kurssin hinta 40 € + laskutuslisä 2,50 €.

Ilmoittautumiset: nobodys.koulutus@gmail.com

Nobody’s Dog Sports ry järjestää jäsenilleen pentukursseja!!

Pentukurssi on viiden kerran mittainen pennuille tarkoitettu lyhytkurssi, jossa harjoitellaan arjen perustaitoja.

Kullekkin tunnille otetaan 4 koirakkoa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssimaksu: 50 €+2,50 € laskutuslisä. Kurssi on tarkoitettu seuran jäsenille. Kouluttaja Helena Helminen.

Kurssikerrat: 1.9., 8.9., 15.9., 22.9.ja 6.10.2018

Ryhmät klo 10-11 ja 11-12.

Mikäli toiveissasi on jatkokurssi-tasoinen ryhmä, ilmoita siitä ilmoittautumisesi yhteydessä.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: nobodys.koulutus ät gmail.com

Ilmoittautumisessa tulee näkyä ohjaajan nimi, koiran nimi, koiran syntymäaika ja rotu, sekä toive siitä mihin ryhmään haluat.

Nobody’s Dog Sports ry järjestää jäsenilleen agilityn tehovalmennusta!

Agilityn tehovalmennusryhmä on tarkoitettu niille koirakoille, jotka haluavat lisätreeniä viikoittaisen ryhmän lisäksi tai ohjausta omatoimiseen harjoitteluun. Ryhmä kokoontuu harjoittelemaan 8 kertaa 6 kk aikana, harjoitusten teemat vaihtelevat ja osalla treenikerroista keskitytään myös ohjaajan harjoitteluun. Ryhmään tulevan koiran tulee pystyä rataharjoitteluun (kaikkien esteiden ei tarvitse olla hallussa), ohjaajalla tulee olla hyvä motivaatio harjoitteluun ja mahdollisuus omatoimiseen harjoitteluun, joko kausikortilla tai omalla pihalla tms (treeneistä annetaan ”kotiläksyjä”. Tehoryhmää vetää Agilityliiton agilityvalmentaja 2 -kurssin käynyt valmentaja Milja Kunnas-Grönholm.

Kurssin hinta 120 € + laskutuslisä 2,50 €.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset: miljakunnasgronholm (at) gmail.com