Ulla Kaukosen Hyppytekniikkakurssi 15.-16.8.2015

NoDo-hallilla hyppytekniikan perus- ja jatkokurssin.

Voi olla peruskurssi tai yhdistetty perus-jatko kurssi siten että yksi ryhmä jatkokurssilaisia.

Kurssille osallistuvien edellytetään olevan paikalla koko kurssin ajan, sekä kuuntelevan ja seuraavan myös toisten koirien harjoituksia. Koirat ovat erilaisia ja silmä kehittyy vain katsomalla suorituksia.

Peruskurssi on kokonaisuus joka edellyttää osallistumista molemmille päiville. Jos osallistujia riittävästi toteutetaan yksi ryhmä (4 koirakkoa) jatkokurssina. Jatkokurssi sopii jos olet käynyt Ulla Kaukosen tai Vappu Alatalon 2-päiväisen peruskurssin. Molempina päivinä 8h asiaa, lounastauko välissä. Luennot ovat pakolliset kaikille, jotka eivät ole Ulla Kaukosen kurssilla niitä aiemmin kuulleet ja suositellaan kaikille kertauksena.

Molempina päivinä aloitetaan luennolla ja sen jälkeen on harjotteita kolmessa ryhmässä. Kurssille mahtuu 12 koiraa ja kaikki osallistuvat molempina päivinä. Ryhmäjako ja tarkempi aikataulu ennen kurssia.

Pääsyvaatimuksena on, että koira on terve ja normaalipainoinen, kaikki ovat tervetulleita aloittelevista kisaaviin! Kurssi sopii yhtä hyvin niille joilla on ongelmia hyppäämisen kanssa kuin myös niille jotka haluavat muuten parantaa koiran hyppytekniikkaa ja oppia asiaa.

Erityisesti aloittelevat ja nuoret koirat hyötyvät kun asiat opetetaan alusta lähtien oikein! Koko kurssin osallistujien alaikäraja on 10kk. Jos sitä nuorempia pentuja tulee, voi ottaa 2 pentua (alle 10 kk) yhden koiran paikalle. Pennuille on siis myös olemassa omat harjoitteensa. Jos osallistut pennun kanssa, etsi vuoron jakaja, eli toinen joka myös tulisi pennun kanssa.

Mielellään ei juoksuisia narttuja kurssille, koska lantion siteet löystyvät juoksun aikana ja takapää ei toimi normaalisti. Hyppytekniikkaa on vaikea arvioida luotettavasti ja koira voi olla myös kipeä ja kipeytyy helpommin hyppäämisestä.

Myös kuunteluoppilaana saa kurssista paljon irti! Kuuntelumahdollisuus vain NoDo:n jäsenille.

OSALLISTUMISMAKSUT

NoDo:n jäsenet 80 eur / viikonloppu (etusijalla 28.6. asti)
Muut 90 eur / viikonloppu
Paikan voi jakaa keskenään kaksi pentua. Yksi henkilö ilmoittaa molemmat pennut ja maksaa normaalihinnan, eli sopii maksujaosta itse toisen kanssa.

Kuunteluoppilaat vain NoDo:n jäsenet 20 eur / viikonloppu

Ilmoittautuminen tästä (tilanne 9.7.,kuuntelijoita sopii mukaan vielä sekä otetaan koirakoita varakoira listalle mahdollisten peruutusten varalta). Muista ilmoittautua ennakkoon myös jos tulet kuuntelemaan, mieluiten 13.8. mennessä.

Päivien aikataulu:

La 15.8.2015

 • klo 9.30-11.30 Luento
 • klo 11.30-12 ryhmä 1. lämmittelee, harjoitteiden rakentaminen (kahvia) klo 12-12.15 harjoitteiden esittely klo 12.15-13.45 ryhmä 1.
 • klo 13.45-14.30 ruokatauko
 • klo 14.30-15.50 ryhmä 2.
 • klo 15.50-17.30 ryhmä 3.

Su 16.8.2015

 • klo 9.30-11.30 Luento
 • klo 11.30-12 ryhmä 1. lämmittelee, harjoitteiden rakentaminen (kahvia) klo 12-12.15 harjoitteiden esittely klo 12.15-13.35 ryhmä 1.
 • klo 13.35-14.20 ruokatauko
 • klo 14.20-15.30 ryhmä 2.
 • klo 15.30-17 Ryhmä 3.
 • klo 17-17.30 yhteenveto ja loppukysymykset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*