Niinun ja Teemun koulutusviikonloppu kisaaville 8.-9.3.2014

Olemme saaneet Niinun ja Teemun pitämään meille koulutusviikonlopun kisaaville 8.-9.3.2014. Heistä toinen pitää ratatreeniä ja toinen tekniikkaa. Viikonlopun hinta 100 euroa per koirakko, sisältäen rataantutustumisen, ratatreenin ja tekniikkatreenin. Koulutus on tarkoitettu kisaaville koirakoille. Koulutukseen mahtuu 32 koirakkoa neljän koirakon ryhmissä. Koulutus on mahdollista jakaa kaverin kanssa. Paikat täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä.

Alla olevasta linkistä pääsee ilmoittautumaan. Ilmoittautuminen alkaa 10.2.2014 klo 15.

Koulutus on vain Nobody’s Dog Sports ry:n jäsenille.

https://docs.google.com/forms/d/1k7tQ9bt52hl4OLfDrNgt7Okq6ri0f_AS3woUSbN5SUE/viewform

Tervetuloa mukaan!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*