Nobody´s Dog Sportsin Tutustu Agilityyn-kurssit alkavat!

Nobody´s Dog Sportsin Tutustu Agilityyn-kurssit alkavat!

Kurssit on tarkoitettu kaikenlaisille koirakoille,  jotka haluavat tutustua agilityn vauhdikkaaseen maailmaan – alkuvaatimuksia kurssille ei ole! Kurssin tavoite on tutustua lajiin, pitää hauskaa koiran kanssa sekä vahvistaa ohjaajan ja koiran suhdetta. Kurssilla tutustutaan agilityn perusteisiin, esteisiin ja yksinkertaisiin ohjaustekniikoihin.  Tutustumiskurssin jälkeen on mahdollista halutessaan jatkaa harrastusta hakeutumalla Nobody´s Dog Sports ry:n valmennusryhmiin.

Kurssille mahtuu kerrallaan 5 koirakkoa ja kurssikertoja on yhteensä viisi. Kurssin hinta on 90 euroa / koirakko. Kouluttajina toimivat Carita Fast sekä Salla Jeskanen. Ensimmäinen kurssi alkaa tammikuun 17.päivä ja tämä kurssi on TÄYNNÄ.

Seuraava kurssi tullaan suunnittelemaan kiinnostuksen mukaan ja alkamisajankohta on näillä näkymin helmikuun 2015 loppupuolella. Koirien ikäraja kussille on 12kk. Omia kursseja pennuille järjestetään mahdollisuuksien mukaan.

Kurssit ovat tarkoitettu jäsenille, joten osallistumalla kurssille liityt automaattisesti Nobody´s Dog Sports ry:n jäseneksi.

Tiedustelut:

nobodys.koulutus@gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*