Kausikortit

Yhdistyksen jäsenillä on mahdollisuus ostaa kausikortti halliin omatoimista harjoittelua varten. Kausikortti on tarkoitettu yhdistyksen jäsenten omatoimiseen harjoitteluun kausikorttivuoroilla.  Ulkopuolinen kouluttaja tai valmentaja saa olla mukana. Harjoitteluvuorolle voi ottaa satunnaisesti myös kaverin mukaan treenaamaan 10 € kertamaksulla. Ilmoita kaverin tulosta etukäteen email nobodys.hallitus ät gmail.com ja suorita myös maksu etukäteen yhdistyksen tilille FI91 5305 0020 0255 90 (viesti: kausarilaisen kaveri XX) Tarvittaessa tulee pystyä esittämään maksukuitti hallilla treenatessa. Kausikorttilainen vastaa aina varaamastaan vuorosta. Jos haluat kysyä lisää kausikorteista, ota yhteyttä jäsensihteeriin, email nobodys.jasensihteeri ät gmail.com

Kausikortit ovat perhekohtaisia eli samassa taloudessa asuville jäsenille riittää yksi kausikortti.

Kausikortti ei oikeuta harjoittelemaan valmennusryhmässä, vaan valmennusryhmät täytyy maksaa erikseen.

Kausikortin saaminen edellyttää talkootuntien suorittamista. Talkoovelvoite on 12 kk kausikortissa 10 tuntia ja 6 kk kausikortissa 5 tuntia. Jos on talvikaudella ryhmäpaikka, jossa on jo 10 tunnin talkoovelvoite, kausikortista ei tule lisää talkoovelvoitetta. Kolmen kuukauden kausikortissa ei ole talkoovelvoitetta.

Kausikorttien hinnat ja hakeminen:

12 kk kausikortti 300 e
6 kk kausikortti 180 e
3 kk kausikortti 120 e

Kausikorttia haetaan ottamalla yhteyttä jäsensihteeriin (nobodys.jasensihteeri ät gmail.com). Paluuviestinä saat maksuohjeet. Kun maksun on suoritettu ja kuitti toimitettu jäsensihteerille, kausikortti aktivoidaan.

Kenttävuoroja varataan varausjärjestelmän kautta. Yksittäisiä vuoroja voi varata maksimissaan kahden viikon päähän ja korkeintaan kaksi peräkkäistä tuntia. Ykkös- ja kakkoskentällä on käytettävissä agilityesteet. Kolmoskentältä löydät varusteet tokon treenaamiseen ja lisäksi ko. kentällä on peili.