Halli

NoDo-halli on Nobody’s Dog Sports -yhdistyksen koiraurheiluun keskittynyt halli, jonka pääasiallisena tarkoituksena on tukea yhdistyksen jäsenistön harrastamista. Hallin pinta-ala on noin 1 800 m2 josta noin 1500 m2 on täyskeinonurmipohjalla varustettua tilaa harrastaa. Halli on lämmitetty ja lämpötila on talvisinkin noin 12-15’C. Hallissa on kolme sisävessaa sekä juotavaksi testattu juokseva kaivovesi.

Hallin leveys on 18 metriä ja kenttäalan kokonaispituus 90 metriä. Harjoituskäytössä halli on jaettu kolmeen noin 500m2 kenttään. Yhden harjoituskentän pituus on siis noin 30 metriä. Harjoituskentän leveys on 16,3 – 18 metriä. Ykkös- ja kakkoskentältä löytyy agilityesteet. Kolmoskentältä löytyy toko harrastevälineitä sekä peili. Hallin ilmanvaihto on uusittu kesällä 2017.  Ykkös- ja kakkoskentälle on uusittu 2017 JutaGrassin tekonurmimatto joustopohjalla.

Hallia vuokrataan koirapahtumia varten, jolloin kentät on mahdollista yhdistää yhdeksi tilaksi esimerkiksi kilpailuja varten. Halli täyttää viralliseen agilitykilpailuun vaaditut mitat, joita varten on vuokrattava koko halli.

Hallia tai sen vuokraamista koskevissa kysymyksissä ota yhteyttä yhdistyksen hallitukseen, email nobodys.hallitus ät gmail.com
Varaushinnaston löydät täältä.