Valmennusryhmät

Suurin osa yhdistyksen toiminnasta keskittyy jäsenille tarjottaviin valmennusryhmiin. Voit anoa jäsenyyttää samalla kun haet ryhmäpaikkaa jos et sitä vielä ole. Valmennusryhmien ryhmäkoko on neljä koirakkoa per ryhmä. Tehokkaalla pienryhmäkoolla taataan, että kouluttajalla on riittävästi aikaa jokaiselle koirakolle jokaisella harjoituskerralla. Valmennusryhmiä järjestetään pääosin arki-iltaisin, mutta tarjolla on myös muutama päiväryhmä. Viikonloput on rauhoitettu kausikorttilaisille sekä tapahtumille.

Vuosi on jaettu kahteen kauteen. Talvikausi on syyskuun alusta huhtikuun loppuun ja kesäkausi toukokuun alusta elokuun loppuun. Tarkat päivät jolloin kausi vaihtuu vaihtuvat vuosittain.

Tällä hetkellä valmennusryhmiä on agilityyn, tokoon ja rally-tokoon. Suurin osa valmennusryhmistä on agilityryhmiä, joita löytyy kaiken tasoisille koirakoille. Uusia ryhmiä pyritään perustamaan tarpeen mukaan ja ehdotuksia uusiksi lajeiksi voi lähettää koulutustoimikunnalle email: nobodys.koulutus ät gmail.com
Agilityn valmennusryhmissä treenaavilta vaaditaan vähintään C-lisenssi (harrastajalisenssi). Lisenssi on voimassa kalenterivuoden ja se tulee hankkia itse Suomen Agilityliitto ry:ltä. Lisensseistä lisätietoa täältä.

Valmennusryhmien vapaille paikolle voi hakea myös kesken kauden. Jos haluat tietää lisää valmennusryhmistä tai ilmoittautua ryhmiin, ota yhteyttä valmennusryhmäkoordinaattoriin email: nobodys.koulutus ät gmail.com.

Paikkausjärjestelmä

Kaikki poissaolot pitää ilmoittaa ennakkoon varausjärjestelmässä, jolloin tietoihisi lisätään paikkausoikeus. Paikkausoikeuksilla voit paikata poissaolosi muissa ryhmissä, kun niissä on poissaoloja. Paikkausvuoroja voi varata varausjärjestelmässä kaksi viikkoa eteenpäin.

Koiran taso määrää mahdollisten paikkausryhmien tason. Aloittelevat pääsevät paikkaamaan aloittelevien ryhmiin, möllit aloittelevista kisavalmiiseen, kisavalmiit ja kisaavat kaikkiin. Huolehdithan itse oman koirasi tason päivityksestä järjestelmään.

Yhdistyksen jäsen voi myydä oman treeni vuoron toiselle yhdistyksen jäsenelle (huom siitä ei voi / saa ottaa itselleen paikkausvuoroa). Paikkausvuoroilla voi maksaa kausikorttia.

Lyhytkursseilla ei ole paikkausoikeutta.

Valmennusryhmähinnasto

Talvikauden valmennusryhmät maksetaan viiden tai kymmenen viikon jaksoissa. Kesäkauden laskutusjaksot vaihtelevat vuosittain ja ne kerrotaan ilmoittautumisen yhteydessä. Valmennusryhmäpaikan hinta on 16 € / tunti / koira. Laskutuksesta tulee lisäksi 2,50 € laskutuslisä / lasku.

Talkoovelvoite

Kaikkien valmennusryhmäpaikan saaneiden täytyy suorittaa talvikauden aikana 10 tuntia talkoita sekä kesäkauden aikana 4 tuntia talkoita.

Talvikausi 2018 – 2019 valmennusryhmät

Talvikausi alkaa 1.9.2018 ja päättyy 30.5.2019.  Joulutauko viikot 52 ja 1. Pääsiäistauko viikolla 16. Ilmoittautuminen talvikaudelle on päättynyt, voit kuitenkin hakea vapaana olevalle paikalle tai jättää avoimen hakemuksen. Uusia tunteja perustetaan, kun tunnille on tarpeeksi tulijoita.

Vapaat ryhmäpaikat löydät täältä.